flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про розгляд № 930/591/20 за позовною заявою Чернілєвської Ганни Петрівни, представника позивача Ускової Світлани Едуардівни до Косенка Олександра Миколайовича, третя особа товаристо біржа "Українська товарна біржа" про визнання договору купів

03 квітня 2020, 11:19

Немирівський районний суд Вінницької області повідомляє представника третьої особи товарна біржа «Українська товарна біржа» про те, що справу № 930/591/20 за позовною заявою Чернілєвської Ганни Петрівни, представника позивача Ускової Світлани Едуардівни до Косенка Олександра Миколайовича, третя особа товаристо біржа "Українська товарна біржа" про визнання договору купівлі-продажу нерухомості дійсним, відкладено розглядом на  18 травня 2020 року на 09 год. 30 хв. у приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області, за адресою м. Немирів, вул. Шевченка, 27,зал судових засідань № 12.

                Розгляд справи відбуватиметься в порядку загального позовного провадження. 

               У разі неявки представника третьої особи без поважних причин або без повідомлення причин справа буде розглянута за наявними матеріалами.

                Отже, з моменту розміщення цього повідомлення, вважається що представник третьої особи належним чином повідомлений  про розгляд справи відповідно до вимог цивільного процесуального законодавства.

         Суддя Немирівського районного суду Вінницької області О.П. Царапора

 

Оголошення опубліковано 03.04.2020 року.