flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Конкурс на посаду секретаря Немирівського районного суду Вінницької області

00 0000, 00:00

Затверджено

Наказом керівника апарату

Немирівського районного суду

Вінницької області «21» серпня 2018 року № 18-од

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» –

секретаря  Немирівського районного суду Вінницької області

 

              Загальні умови

Посадові обов’язки

Секретар Немирівського районного суду Вінницької області здійснює облік та  звернення до виконання рішень суду  по цивільних справах, забезпечує  зберігання судових справ та інших матеріалів, розгляд яких передбачено цивільним та  цивільним процесуальним   законодавством.

Веде номенклатурні справи суду.

Контролює своєчасність здачі судових справ до канцелярії суду, проводить аналітичну роботу щодо строків здачі справ до канцелярії суду, підготовку відповідних пропозицій з удосконалення цієї роботи та вносить відповідні дані до облікових карток засобами автоматизованої системи документообігу суду, згідно наданих прав доступу.

Здійснює підготовку судових справ із скаргами, поданнями для надіслання до судів вищих інстанцій та контролює облік їх повернення..

Проводить роботу з оформлення звернення судових рішень до виконання, контролює одержання повідомлень про їх виконання та забезпечує своєчасне приєднання до судових справ.

Здійснює облік виконавчих документів, які передаються для виконання.

Проводить перевірку відповідності документів у судових справах опису справи.           

Надає пропозиції щодо складання номенклатури справ суду.

Здійснює підготовку та передачу до архіву суду судових справ за минулі роки, провадження у яких закінчено, а також іншу документацію канцелярії суду за минулі роки.

Здійснює прийом громадян, видачу копій судових рішень, інших документів, які зберігаються в канцелярії суду, використовуючи автоматизовану систему документообігу суду.

Здійснює видачу судових справ для ознайомлення учасникам судового процесу відповідно до встановленого порядку.

За дорученням керівника апарату розглядає звернення та готує  проекти відповідей на них.

Своєчасно та якісно складає за встановленими формами статистичні звіти про результати розгляду судових справ, відповідає за достовірність та своєчасність введення даних до автоматизованої системи документообігу суду, на основі яких формуються звіти.

На час тимчасової відсутності старшого секретаря суду  або секретаря суду за наказом керівника апарату суду виконує його обов'язки.

Виконує доручення голови суду, керівника апарату суду та старшого секретаря суду щодо організації роботи канцелярії суду.

 

Умови оплати праці

Відповідно до штатного розпису: посадовий оклад – 2643 грн., надбавка за вислугу років, надбавка за ранг державного службовця, за наявності достатнього фонду оплати праці – премія.

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково.

 

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (у разі подання документів для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби НАДС подається копія  такого посвідчення, а оригнал обов’язково пред’являється до проходження тестування)

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2017 рік згідно зі статтею 12 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

Строк подання документів: 30 календарних днів з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на офіційному сайті Національного агентства з питань державної служби.

Документи подаються з 8.00 до 17.00, до 20 вересня 2018 року, за адресою: Вінницька область  м.Немирів вул. Шевченка, 27.

Дата, час і місце проведення конкурсу

25 вересня 2018  року, о 10.00

м. Немирів, вул. Шевченка, 27

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Засієнко Віталій Олексійович , тел. (04331) 2-20-49

inbox@nm.vn.court.gov.ua

 

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1

Освіта

вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра

 

2

Досвід роботи

______

 

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

Вимоги компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

 

1

Уміння працювати з комп’ютером

Вміння використовувати комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, використовувати офісну техніку. Вільне володіння ПК, вміння користуватись оргтехнікою, знання програм Microsoft Office (Word, Excel), вміння користуватись електронною поштою

 

 

 

2.

Необхідні ділові якості

 

аналітичні здібності, здатність ризикувати, діалогове спілкування (письмове і усне), навички управління, навички контролю, лідерські якості, вміння розподіляти роботу, вміння активно слухати, виваженість, здатність концентруватись на деталях, уміння дотримуватись субординації, стійкість, вміння уступати, адаптивність, вміння вести перемовини, організаторські здібності, навички наставництва, стресостійкість, вимогливість, оперативність, вміння визначати пріоритети, вміння аргументовано доводити власну точку зору, стратегічне мислення, обчислювальне мислення, навички розв'язання проблем, уміння працювати в команді тощо;

 

 

3

Необхідні особистісні якості

 

інноваційність, креативність, ініціативність, надійність, порядність, чесність, дисциплінованість, чуйність, тактовність, готовність допомогти, емоційна стабільність, контроль емоцій, комунікабельність, повага до інших, відповідальність, рішучість, автономність, неупередженість, гнучкість, наступність тощо.

 

 

 

Професійні знання

 

1

Знання законодавства

Знання:

- Конституції України;

- Закону України «Про державну службу»;

- Закону України «Про запобігання корупції

 

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

 

 Закон України «Про очищення влади», Закон України «Про судоустрій і статус суддів», Цивільно-процесуальний, Кримінально-процесуальний, Кодекс адміністративного судочинства України, Кодекс України Про адміністративні правопорушення та інші кодекси України